top of page

CSÉPKE LILI

“Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: 

Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

Weöres Sándor

Csépke Lili vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta.

Már egész gyerekkoromtól kezdve inspirált ez a hivatás, a testünkkel való tudatos munka és az érintésen, manualitáson keresztüli gyógyítás. 

Gyógytornász diplomámat 2016-ban szereztem meg a Pécsi Tudományegyetemen.

Szakdolgozatomat a kismama torna hatásáról írtam, a szülés utáni szomatikus és lelki állapotokat vizsgálva, kifejezetten a derékfájdalom prevenciójára, illetve a már kialakult panaszok kezelésére fókuszálva.

Ezután 5 évig dolgoztam az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, majd járóbeteg szakrendelésen, főként reumatológiai, ortopédiai, szülészeti ellátásban, mozgásszervi rehabilitáción, illetve jelenleg a PAMOK balesetsebészet-traumatológiai ambulanciáján dolgozom. 

LILI

Pácienseim minél hatékonyabb gyógyítása érdekében elvégeztem a Kinematic Taping, MHPE Hospice, Köpölyterápia, IFDMO FDM továbbképzéseket.

Az elmúlt 7 évben lehetőségem nyílt a fizioterápiás kezelések széles skáláját alkalmazni különböző területeken. Legfontosabbnak a prevenciót tartom, ezen belül is a gerinciskola, ízületvédelem, edukáció fontosságát.

Hiszem, hogy a megfelelő testtudat és testtartás kialakítása megadja az alapot nem csak a fizikai, de a lelki jóllétünk eléréséhez is.

A legcsodálatosabb dolog az emberi testben,hogy képes önmagát gyógyítani. Szeretnék segítséget és szaktudást adni az akadályok leküzdéséhez és a gyógyulás útjához, ehhez minden terápiát felhasználva, ami hatásosnak bizonyul.

Vendégeimre egész emberként tekintek, nem csak fizikai, hanem mentális, érzelmi és spirituális lényekre is, melyhez kulcsfontosságú egy személy életének minden aspektusát figyelembe venni, mindezek által mélyen értékelem minden páciensemmel való kapcsolatomat.

A Yoga Shala Győrben tartásjavító, erősítő gerinctornát fogok tartani, melyre sok szeretettel várom azon Vendégeket is, akik jelenleg fájdalommal, fizikai problémával élnek, de a gyógytorna javasolt az életvitelükben, hiszen gyógytornászként nagy tapasztalatom van a gyakorlatok személyre szabásában, módosításában.

bottom of page