top of page
unnamed_edited.jpg

Kerülj közelebb önmagadhoz, fejlődjünk közösen, hogy valami jobb részesei lehessünk.

ANIKÓ

OSVALD ANIKÓ

“Csakis akkor léphetünk túl korlátainkon, ha előbb felismerjük őket.”  B.K.S. Iyenga

2016-ban ismerkedtem meg a jógával, már az első gyakorlásomon éreztem és megfogalmazódott bennem, hogy jógával fogom tölteni az életem mindennapjait és  továbbítani szeretném másoknak is azt a csodát, amit a jóga által elérhetünk. Hamar megtaláltam a számomra leghitelesebb és szívemhez közel álló irányzatot, ami  B.K.S. Iyengar metódusa.

 

2018-ban el is kezdtem a 6 éves Iyengar jóga tanfolyamot, ami 3 év alapképzésből áll és ezt követi még 3 év oktatói tanfolyam. Jelenlegi tanítóim Répássy Erika és Kevin Gardiner. A képzés, ahogy a metódus is nagyon precíz, mindenre kiterjedő, alapos tiszta tudást ad mind ászana, pránájáma, és filozófia terén is.

 

2019-ben elvégeztem egy Hatha Jóga oktatói tanfolyamot azért, hogy addig is taníthassak, amíg be nem fejeződik az imént említett képzés. 

Ezt követően  kezdtem el a tanítást 2019-ben Székesfehérváron, majd Győrbe költöztem és azóta is töretlen szeretettel és lelkesedéssel tartom óráimat. Ez idő alatt számos tapasztalatra tehettem szert, különböző életkorú emberek, más-más testtípusok, fizika állapotok világába nyertem betekintést. Igyekszem a mai napig a legjobb tudásom szerint segíteni a gyakorlót.

 

Bármilyen fizikai problémával is rendelkezzen egy adott ember, az ászanák akkor is kivitelezhetőek, ha szükséges módosított verzióval, eszközhasználattal is elérhetjük a kívánt hatást. Nagyrészt ezért is szerettem meg az Iyengar jógát, mert bármi problémára, kérdésre választ kaphatunk, Guruji metódusának köszönhetően. A jógát gyakorlónak befogadóvá kell válnia, meg kell tanulnia a figyelme alá vonni önmagát, mind a külső és a belső test felszínén egyaránt. Kerülj közelebb önmagadhoz, fejlődjünk közösen, hogy valami jobb részesei lehessünk.

 

A döntés a Tiéd, merj megmozdulni, felfedezni, hogy mi mindenre képes a test, az elme és a lélek összhangja.

Szeretettel várlak az óráimra. 

bottom of page