top of page

REITMAJER KRISZTINA

Csodálatos érzés, hogy szinte végig követhetem a kismamák édesanyákká történő átalakulását!

A babatervezés időszakában szerettem volna kipróbálni egy olyan mozgásformát, amely fejleszt fizikailag és szellemileg-lelkileg egyaránt. Miután teherbe estem, megismerkedtem egy fantasztikus kismamajóga oktatóval, akinek az óráit elkezdtem látogatni. Pörgős, dinamikus személyiségem az első néhány alkalom alatt nem igazán tudott azonosulni a befelé figyeléssel, mély légzéstechnikákkal, lazításokkal, azonban mivel az első terhességem időszaka alatt szinte végig dolgoztam és ingáztam, tudtam, hogy kismamaként szükségem van az énidőre.

Négy-öt alkalom után vettem észre magamon, hogy ki tudok kapcsolni, el tudok lazulni és képes vagyok csak magamra és a babámra összpontosítani.

Az első szülésélményem után értettem meg igazán, hogy mit adott a kismamajóga. Hálával és szeretettel gondolok vissza az oktatómra, aki végig támogatott, mikor elmeséltem neki, hogy én is szeretném elsajátítani a kismamajóga alapjait.

Így 2016-ban kisbabánkkal együtt jártunk fel a Mandala Jógastúdiókba, ahol Juhász Sarolta vezetésével (valamint dúlák, bábák, kismamajóga oktatók irányítása alatt) elvégeztem a Kismamajóga oktatói és azt követően a Gerincjóga oktatói tanfolyamot.

Igyekszem részt venni a mai napig mini tanfolyamokon, work-shopokon és ellátogatni más oktatók különböző jóga óráira is, hogy fejlesszem magam és több információt tudjak átadni a kismamáknak, anyukáknak.

Csodálatos érzés, hogy szinte végig követhetem a kismamák édesanyákká történő átalakulását, és nagy boldogsággal tölt el, amikor visszalátogatnak babájukkal az órámra.

A kismamajógát bárki elkezdheti, aki a 14. hetet betöltötte és a szülész-nőgyógyásza is támogatja ebben a döntésében. 

A kismamajóga jó lehetőség a jógával való megismerkedésre, hiszen kisbabánk segít a legjobban, hogy figyelmünket befelé tudjuk fordítani.

Sok szeretettel várlak órámon!

A kismamajóga jó lehetőség a jógával való megismerkedésre, hiszen kisbabánk segít a legjobban, hogy figyelmünket befelé tudjuk fordítani.

KRISZTA
bottom of page