top of page

MÁTÉ MÁRK

MÁRK

"Minden ember legyen boldog"

 

De mi is a boldogság? Te boldog ember vagy?

Talán nem futunk szembe mindig ezekkel a kérdésekkel vagy nem tesszük fel magunknak túl gyakran…Hisz a kérdés az önismeretünkre kíváncsi és tisztában vagyunk-e ennyire magunkkal, vagy merünk-e ennyire őszinték lenni, hogy ezt megválaszoljuk?! 

Pár éves jógautam során a tanulási vágyam sosem hagyott alább, napról napra az ismereteim bővülésével nőttön nő. A gyakorlással sokmindent megtapasztalhattam és még megannyi mindent meg kell tapasztalnom.

 Az astanga egy csodálatos irányzat, amelyben mindenkinek kicsit más, egyéni az útja. Nem kell ahhoz a lábaidnak a nyakadban lennie, hogy megértsd mit adhat a jóga neked. Az elsők között voltam Juli kezdő astangás csoportjában, némi gyakorlási tapasztalattal már a hátam mögött. Számomra Ő nagyon inspiráló volt. Szeretete minden egyes ászanában benne van és benne is lesz mindig. Ez a lenyűgöző hozzáállás és az a mérhetetlen béke amit  kaptam, rávezetett arra az útra, amit valójában szeretnék. Ezzel az elhatározással és alázatos munkával indultam el a jóga útján. Erika gyakorlati tudásával nem csak elsajátítani, de megérteni is sikerült az alapokat, közös gyakorlásainknak sokat köszönhetek. Ezt követően  idén egy Astanga oktatóképzésen vettem részt, mely még többet adhatott számomra Porffy Csaba közreműködésével, segítségével, vezetésével. Még idén részt vehettem egy a szívemhez  igazán közel álló Meditációs képzésen mely minden várakozásomat felülmúlta. Minden egyes technikával és módszerrel a gyakorlásunkon keresztül megtapasztalhatjuk a csend erejét.

"Hosszú időn keresztül alázatosan, megszakítás nélküli gyakorlás hozza a tökéletességet.” 

 

A gyakorlásunk egy életre szól, segít, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb hétköznapokat élhess meg. 

Szeretném átadni, vagy segíteni megtalálni másoknak mindazt az élményt,  amit a jóga és a meditáció nyújthat. Sok szeretettel várok mindenkit az óráimon,  itt nincsenek elvárások, kötelezettségek, csak Te vagy!

bottom of page