top of page
Search
  • Writer's pictureJúlia

Ékam- belégzés

Updated: Jul 14, 2018


Ékam- belégzés -így kezdődik az ashtanga gyakorlás az első napüdvözlettel...valahogy így szeretném útjára indítani a Yoga Shala Győr

jógastúdiót, remélve, hogy olyan élő és lüktető, átformáló hely lesz, mint maga a jóga, aminek otthont ad. Sokat gondolkodtam, hogy helyet kapjon-e egy ennyire személyes blogbejegyzés a honlapon, végül úgy döntöttem, igen, itt a helye! Az életem egy fordulópontjához értem a Stúdió elindításával, fontosnak érzem, hogy egy pillanatra megálljak és köszönetet mondjak. Tanáraimtól mindig őszinteséget, nyíltságot és nyitottságot kaptam és tanultam, az elmúlt sok év jógagyakorlása és az életkorom pedig bátorságot hozott az őszinteség mellé.😊 Köszönöm az Oktatóknak, hogy bizalmat szavaztak a Helynek és nekem, hiszem, hogy jó csapat leszünk és igazi jógás közösséget építünk hamarosan. Köszönöm a Férjemnek, hogy segített kitalálni, kivitelezni a termet és folyamatosan segíti a munkám, hisz bennem. Köszönöm a Fiamnak, hogy végtelen türelemmel és brilliáns humorral segíti gyönyörű alkotásaival a háttérmunkám és az életem. Köszönöm a Kislányomnak, hogy újra “főnixként” szárnyalok.😊 Köszönöm a Szüleimnek a folyamatos segítséget, a sok s.o.s helyzet megoldását. Köszi Tesó, hogy mindig számíthatok Rád. Köszi Sógor, hogy velünk kapcsolatban nem ismersz nem-et és lehetetlent. Köszönöm Zsuzsi a honlapot.

Köszi Csilla, Edit, Amika, Móni és Teréz -a tudjátok miket. Nélkületek minden fénytelen lenne...😊 Köszönöm, Anita, hogy évek óta együtt alkothatunk. Köszönöm Juli, hogy  az utolsó “lökést” megadtad. Köszönöm a Mandalás Tanáraimnak -külön Gyöngyvérnek, Korinak, Gergőnek az összes útravalóm és a szemléletet. Nadia Abdulwahabnak az astangám és hogy van nekem, Andrea Lutznak (Thank you for everything Andrea!) hogy bizton tudom - ez az utam, Pórffy Csabinak a bátorságom.😊 Köszönöm minden kedves Tanítványomnak, hogy tanulhattam Tőletek és általatok. Ez a kezdet, innen folytassuk közösen. Bízom abban, hogy továbbra is velem, velünk tartotok és sok embernek okoz majd napi örömet és jelent majd igazi támaszt a jóga.

Namaste!

Egervölgyi Juli

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page