top of page
Search
  • Writer's pictureJúlia

Szülinapi köszönő

Namaste!

Hálásan köszönöm Nektek az elmúlt évet!



A Yoga Shala Győr egy éves szülinapját ünnepeli.

Tavaly július elsején Ági számolta nekünk a “behangoló” 108 napüdvözletet és nagyon sok örömmel, nyitottsággal a szívünkben elkezdtünk közösen jógázni.

Az volt a legnagyobb vágyam, hogy létrejöjjön egy olyan tér, egy olyan jógás közösség, ahol örömmel gyakorolhatunk, ahol mindenki egy kicsit otthon van, idetartozónak érzi magát.


Mérhetetlen hálával köszönöm a Shala minden csodálatos Oktatójának, hogy egy év alatt egy többszáz főt számláló vendégkör alakult ki.


A kezdeti Vendégek közül nagyon sokan mindennapjaik részévé tették a jógát, azt hiszem, jógaoktató ennél többet nem is kívánhat… :-)

A kezdeti Gyakorlók közül többen nekivágtak jógaoktató képzésnek is. :-)


Ezek leírhatatlan örömöt okoznak, a közös út, az összetartozás, a közös élmények érzését.

Nagyon büszke vagyok minden Shalás Tanárra, fantasztikus érzés, ahogy csapatként dolgozunk, helyettesítünk, járunk egymáshoz tanulni, fejlődni. A sikeres év titka elsősorban Bennetek rejlik, hiszem, hogy Ti vagytok a Jóga, Rajtatok keresztül áramlik, nélkületek a Shala csak egy szép terem.

Köszönöm Nektek: Nagy Viki, Jószelics Viki, Boros Erika, Szakács Szilvi, Kollár Erika, Máthé Ági, Patyi Kata.


Köszönöm minden kedves Vendégünknek a hatalmas nyitottságot, a bizalmat, szeretetet, amelyet nap, mint nap érzünk. Köszönjük a konstruktív, kreatív, szabad légkört, hogy tudtok és mertek kérdezni.

Nincs tanár és nincs tanítvány. Csak közös Út létezik. Nagyon sok szeretettel és hittel hívlak Benneteket, hogy tartsatok velünk továbbra is a jóga csodálatos ösvényén!


Juli

Recent Posts

See All
bottom of page