top of page

JÓSZELICS VIKTÓRIA

"A jóga nem csak ászana."

A jógával a Bikram módszer által ismerkedtem meg tüzetesebben, majd rövid időn belül rátaláltam az ashtanga vinyásza jógára. A gyakorlás mindennapjaim része lett, ebben megerősített az Indiában, Mysore-ban, az ashtanga szülővárosában töltött idő.
Az első jógaoktatói diplomát 2012. tavasszal kaptam Budapesten, az Atma Centerben. Azóta rendszeresen tartok dinamikus jógaórákat.
Két kisgyermek édesanyjaként a tradícionális ashtanga gyakorlás különböző aspektusait, módosított/könnyített változatát is átérezhettem – egyes testhelyzeteket (ászanákat) felépíteni, elveszíteni és visszaszerezni – szem előtt tartva, hogy nem elsősorban fizikai testünk megerősítése a cél.
Szeretném megosztani a jóga gyakorlás során szerzett tapasztalataimat. Megismertetni a sok örömöt, amit ad; a kihívásokat és sikerélményeket, amelyek előre visznek az úton. Motivációt nyújtani és segíteni a nehézségek leküzdésében, hogy minél többen megérezzék azt a leírhatatlan pozitív változást és erőt, amelyet a mindennapi gyakorlás ad.
Ismerd meg önmagad a jóga segítségével!

Mantra éneklés nyugtató hatása, az asztrológia, az anatómia, az ayurvéda és a marma terápia...

VIKTÓRIA
bottom of page